NOVINKY

Salsiccia workshop ve škole vaření Riccarda Lucqueho

Léto a s ním spojené grilování jsou v plném proudu. Přijďte na kurz salsiccií, který jsme pro vás připravili v naší škole vaření Laboratorio. Již v sobotu 6. června 2015 od 15 hodin. Tak neváhejte a načerpejte tipy a triky na domácí grilování.

Speciální sardinský večer

Přijďte si ve středu 20. května užít sardinský večer do našeho sesterského bistra La Bottega Tusarova a vyhrajte letenky pro dvě osoby na Sardinii!

Nové Menu

Máme pro Vás zcela nové menu. Přijďte ochutnat třeba Pomalu pečené baby kuřátko s citrónovou bramborovou kaší. Těšíme se na Vás!

RICCARDO VAŘÍ U RICCARDA!

Držitel prestižní Michelinské hvězdy Riccardo Agostini bude ve středu 25. března připravovat speciální menu v našem bistru. Zarezervujte si místo co nejdříve!

Představení regionu Piemonte ochutnávkou jeho produktů

Přijďte na ochutnávku produktů regionu Piemonte v úterý 24.2. a ve středu 25.2. Ochutnejte sýry, sausages a čokoládové produkty tohoto regionu.

Nové menu

Máme pro Vás zcela nové menu. Přijďte ochutnat třeba Skotského lososa zabaleného v kapustě s bramborovo-česnekovým pyré . Těšíme se na Vás!