NOVINKY

MÁME ČERSTVÉ JARNÍ MENU

Přivítejte s námi jaro s novými sezónními pokrmy. Jsou lehčí, barevnější a hlavně využívají chuti těch nejčerstvějších jarních surovin. Na co nového se můžete těšit již od pondělí 9.4. se dozvíte v našem článku.

5 důvodů, proč zajít do Bottegy na velikonoční menu

Je to jasné, jaro se hlásí! A s ním i první jarní suroviny a důležité svátky - Velikonoce. Jako Italové jim věnujeme patřičnou pozornost a v každé z naší Botteg tak na vás čeká speciální velikonoční menu. Proč na něj zajít? No, pár důvodů máme!

Sůl nad zlato a ta z Mallorky ještě víc

Základem téměr každého jídla je sůl. Už v pohádkách věděli, že je přece nad zlato a u té z Mallorky to platí dvojnásob! Proto si ji nově můžete koupit u nás v La Bottegách a solit jako šéfkuchař.

Velikonční nákup snadno a rychle

Připravte se na Velikonoce s La Bottega di Finestra. Potřebné suroviny a ingredience u nás seženete v té nejlepší kvalitě. Stačí vyplnit formulář a o všechno ostatní se postaráme my.

Romantika na talíři aneb Valentýn v La Bottega di Finestra

Láska prochází žaludkem, říká se. A my musíme jedině souhlasit. Ve dvou totiž chutná lépe a láska k dobrému jídlu spojuje. Přijďte se o tom přesvědčit a ochutnat naše speciální valentýnské menu.

Šéfkuchař Lukáš učí ve škole vaření Laboratorio!

Náš šéfkuchař, Lukáš Pocnar, vládne nejen kuchyni bistra La Bottega di Finestra, ale od října je také prvním lektorem nového formátu kurzu ve škole vaření Laboratorio. Ten dostal jméno "La Bottega představuje". Tento kurz dá návštěvníkům školy vaření Laboratorio možnost naučit se taková jídla, která vídají na menu v bistrech La Bottega.