NOVINKY

Šéfkuchař Lukáš učí ve škole vaření Laboratorio!

Náš šéfkuchař, Lukáš Pocnar, vládne nejen kuchyni bistra La Bottega di Finestra, ale od října je také prvním lektorem nového formátu kurzu ve škole vaření Laboratorio. Ten dostal jméno "La Bottega představuje". Tento kurz dá návštěvníkům školy vaření Laboratorio možnost naučit se taková jídla, která vídají na menu v bistrech La Bottega. 

Vysvědčení je za dveřmi a my odměňujeme malé školáky dezertem donutello

Dneska nastal poslední den školní roku a zítra si do škol přijdou žáci a studenti pouze pro vysvědčení. Než se rozutečou směr prázdniny, letní dobrodružství a nové zážitky, připravili jsme pro ně ve všech bistrech La Bottega a bistru restaurace Aromi překvapení.

Máme nové menu!

Jaro pomalu a jistě přichází, ale my se ještě na chvíli zdržíme v zimě a hrdě vám předstauvujeme nové menu šéfkuchaře Lukáše Pocnara.

Představujeme Mlsnou kávu

Spojujeme dvě vášně do jedné neodolatelné nabídky. Pro všechny, kteří si užívají vůni čerstvého espressa a chuť sladkých italských dezertů přinášíme nově Mlsnou kávu neboli Caffè Goloso.

Pikantní a sladký Valentýn

Valentýn bude tento rok sladce pikantní. Proč? Jako speciální valentýnský dezert vás čeká Pikantní čokoládové srdce, jedinečný dezert od našeho italského šéfcukráře, Daniele Combi a jeho týmu. Sladkost a pikantnost v jednom, přesně taková kombinace, jakou má láska být.

Poslední den roku 2016 s degustačním menu

Oslavte Silvestr tento rok v La Bottega Di Finestra s vybranými pokrmy italské kuchyně.