SILVESTROVSKÉ MENU

Tuňák s kapary, ančovičkami a rajčata
Les Parcelles Bouzy Grand cru Champagne 2019 (0,1 l)

Halibut s řepou, pohankou, pomerančem a citron
Sauvignon Voglar 2016, Peter Dipoli (0,15 l)

Bramborový krém se šafránem, liškami a pažitka

Ravioli plněné hovězím masem, s topinamburem, foie gras a Chianti
Chianti 2016, Fontodi (0,15 l)

Jelení hřbet s černým kořenem, celerem, lanýži a mandle
Le Cupole 2017, Tenuta di Trinoro (0,15 l) *

Kokosový dortík

Mandarinkové crème brûlée
Moscato di Pantelleria Kabir 2017, Donnafugata (0,1 l) 

Cena silvestrovského menu je 2 750 Kč za osobu. Cena vinného párování je
1 150 Kč za osobu. Více informací o silvestrovském menu najdete na našem webu nebo vám je rádi poskytneme na emailu lafinestra@labottega.cz.
Před akcí můžete být vyzvání k zaplacení zálohy.

Více informací o silvestrovském menu vám poskytne naše obsluha nebo vám je rádi poskytneme na emailu lafinestra@labottega.cz.
Před akcí můžete být vyzvání k zaplacení zálohy.

* Via del Vino import