NOVINKY

Nové letní menu

Nové letní menu

Máme pro Vás zcela nové menu. Přijďte ochutnat třeba Ravioli plněné kandovanou citrusovou kůrou s vongolemi a cuketou nebo Kachní prso s lyonskými bramborami a česnekovým demiglace. Těšíme se na Vás!

Salsiccia workshop ve škole vaření Riccarda Lucqueho

Salsiccia workshop ve škole vaření Riccarda Lucqueho

Léto a s ním spojené grilování jsou v plném proudu. Přijďte na kurz salsiccií, který jsme pro vás připravili v naší škole vaření Laboratorio. Již v sobotu 6. června 2015 od 15 hodin. Tak neváhejte a načerpejte tipy a triky na domácí grilování.

Speciální sardinský večer

Speciální sardinský večer

Přijďte si ve středu 20. května užít sardinský večer do našeho sesterského bistra La Bottega Tusarova a vyhrajte letenky pro dvě osoby na Sardinii!

Nové Menu

Nové Menu

Máme pro Vás zcela nové menu. Přijďte ochutnat třeba Pomalu pečené baby kuřátko s citrónovou bramborovou kaší. Těšíme se na Vás!

RICCARDO VAŘÍ U RICCARDA!

RICCARDO VAŘÍ U RICCARDA!

Držitel prestižní Michelinské hvězdy Riccardo Agostini bude ve středu 25. března připravovat speciální menu v našem bistru. Zarezervujte si místo co nejdříve!

Představení regionu Piemonte ochutnávkou jeho produktů

Představení regionu Piemonte ochutnávkou jeho produktů

Přijďte na ochutnávku produktů regionu Piemonte v úterý 24.2. a ve středu 25.2. Ochutnejte sýry, sausages a čokoládové produkty tohoto regionu.

Nové menu

Nové menu

Máme pro Vás zcela nové menu. Přijďte ochutnat třeba Skotského lososa zabaleného v kapustě s bramborovo-česnekovým pyré . Těšíme se na Vás!

Změna otevírací doby v neděli 11. 1. 2015

Změna otevírací doby v neděli 11. 1. 2015

Chtěli bychom Vás informovat, že v neděli 11. ledna 2015 budeme mít otevřeno pouze do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

DARUJTE SPECIÁLNÍ DÁREK – KOUSEK ITÁLIE!

DARUJTE SPECIÁLNÍ DÁREK – KOUSEK ITÁLIE!

Ať už jsou důvodem blížící se Vánoce, poděkování obchodním partnerům či jen chuť někoho obdarovat, je správný čas zajistit originální dárek a dárkový koš od potěší opravdu každého.