MÁME ČERSTVÉ JARNÍ MENU

Přivítejte s námi jaro s novými sezónními pokrmy. Jsou lehčí, barevnější a hlavně využívají chuti těch nejčerstvějších jarních surovin. Na co nového se můžete těšit již od pondělí 9.4. se dozvíte v našem článku. 

Nové jarní menu pod taktovkou šéfkuchaře Lukáše Pocnara využívá svěžích chutí sladkého jarního hrášku, čerstvého špenátu, štiplavých ředkviček a dalších jarních ingrediencí. Samozřejmě v kombinaci s kvalitními produkty, které nabízíme a za kterými si stojíme. Z tohoto spojení pak může vzniknout jen prázdný talíř a úsměv na tváři. Protože víme, že i jarní dny občas provází i jarní déšť a bouřky, jsme na ně připraveni spolu s našimi polévkami. Jako od babičky chutná kuřecí vývar s játrovými knedlíčky. Sytější variantou je krém z pečené cibule s guanciale a parmezánem. 

V sekci těstovin najdete kromě novinek i vaše oblíbené domácí těstoviny s ragú z hovězího krku, které jsme nemohli ani v novém menu vynechat. Jedná se tak o jediné jídlo z celého lístku, které se probojovalo ze zimního menu. Vedle něj můžeme doporučit ravioli plněné špenátovou ricottou s ančovičkami, česnekem a rajčaty nebo třeba lilkové risotto s olivovou tapenádou a pestem z pečených rajčat. 

Mezi hlavními chody si vybere každý, milovníci ryb zvolí tresku loin s citronovým máslem, květákem, sušenými rajčaty a pohankou. Pokud preferujete maso rádi vám připravíme hovězí striploin s pečenými brambory, brokolicí, ředkvičkami a potočnicí nebo supreme z kukuřičného kuřete s mrkvovým pyré, sladkým hráškem a marinovanou šalotkou. 

Přijďte se přesvědčit, že ty nejčerstvější ingredience jsou ty nejlepší. Své místo si můžete rezervovat na emailu lafinestra@labottega.cz nebo na telefonu +420 222 233 094.Těšíme se na vás!