Šéfkuchař Lukáš učí ve škole vaření Laboratorio!
Náš šéfkuchař, Lukáš Pocnar, vládne nejen kuchyni bistra La Bottega di Finestra, ale od října je také prvním lektorem nového formátu kurzu ve škole vaření Laboratorio. Ten dostal jméno "La Bottega představuje". Tento kurz dá návštěvníkům školy vaření Laboratorio možnost naučit se taková jídla, která vídají na menu v bistrech La Bottega.
A jaké jsou společné znaky nového formátu kurzu a nabídky jídel z bister La Bottega? Sezónní suroviny, důraz na jejich nejvyšší kvalitu a autentické italské recepty v moderním pojetí. Samozřejmě, stejně jako v Bottegách, bude menu napárované s víny z portfolia Via del Vino.
Lukášovo menu v Laboratoriu bude jednoznačně podzimní. Ochutnejte toskánské menu plné chutí a barev. Houbovou sezónu zahájíme pečeným portobellem, cizrnový krém doplněný o křupavou guanciale příjemně zahřeje a naladí. Jelení hřbět s celerovým pyré a sušenými jablky bude vrcholem oplulentní hostiny. Doplněn bude o omáčku z rubínově červeného italského vína. Menu se zakončí voňavým švestkovým crumble se skořicí a sušeným ovocem.
Kurz se uskuteční již 20. října 2017 ve škole vaření Laboratorio, na adrese Krocínova 333/3, Praha 1. Kurz La Bottega představuje: Nadupané podzimní menu je možná zakoupit skrz tento odkaz.