NOVINKY

PODZIMNÍ MENU

Pojďte s námi do Itálie. Přivítejte nové menu, které nabízí tradiční italské recepty, poctivé a zcela výborné. A jelikož máme podzim, tak se můžete těšit i na chuť pravých hřibů a lanýžů. Při přípravě tohoto menu oblékl rondon spolu s šéfkuchařem Lukášem Pocnarem i sám Riccardo Lucque, aby celé menu společně dotáhli k dokonalosti.  

LETNÍ MENU

Konečně jsme se dočkali, letní menu je tady a s ním i spousta novinek. Tou nejzásadnější je, že vám představíme i nový koncept menu La Bottega di Finestra. Menu prošlo kompletní proměnou a oproti předešlým menu jsme z lístku vypustili kategorii hlavní chody, ale nebojte nepřijdete o ně.

JARNÍ MENU

S jarem prošlo menu La Bottega di Finestra velkou proměnou a musíme neskromně přiznat, že něj máme neskutečnou radost. Věříme, že si z návštěvy budete odnášet stejné pocity.

NOVINKY V MENU

Jsme moc rádi, že vám menu La Bottega di Finesta chutná a baví. Boduje u vás natolik, že jsme jej ani nechtěli radikálně měnit. Ale přece jenom nám v něm chyběly některé chuťové kombinace, a tak si pro vás šéfkuchař Lukáš Pocnar připravil tři vyladěné zimní chody.

PODZIMNÍ MENU

Lukáš Pocnar, šéfkuchař La Bottega di Finestra vás vezme do podzimní Itálie, následujte ho, jeho nové menu stojí za to. Přijďte si užít italskou atmosféru a kuchyni v samém centru Prahy ...

LETNÍ ITÁLIE NA TALÍŘI

Říká se, že všechny cesty vedou do La Botteg, tam je naše prosluněná Itálie v samém srdci Prahy. Jen ty nejkvalitnější italské suroviny daly za vznik novému menu, které si budete moci po celé léto užívat.

OSLADÍME VÁM LÉTO!

Máme pro vás sladké zprávy. Světlo naší vitríny spatřily nové svěží dezerty. Na jaké novinky se můžete těšit ve všech našich La Bottega bistrech vám prozradíme právě teď.

5 DŮVODŮ, PROČ JE NÁŠ CHLÉB NUMERO UNO!

Upeč třeba chleba... To se možná snadno zpívá, ale upéct opravdu dobrý chleba je stále velký um. Naši zruční pekaři to ale zvládají na jedničku, a to z několika následujících důvodů.

MÁME ČERSTVÉ JARNÍ MENU

Přivítejte s námi jaro s novými sezónními pokrmy. Jsou lehčí, barevnější a hlavně využívají chuti těch nejčerstvějších jarních surovin. Na co nového se můžete těšit již od pondělí 9.4. se dozvíte v našem článku.