NOVINKY

Sůl nad zlato a ta z Mallorky ještě víc

Základem téměr každého jídla je sůl. Už v pohádkách věděli, že je přece nad zlato a u té z Mallorky to platí dvojnásob! Proto si ji nově můžete koupit u nás v La Bottegách a solit jako šéfkuchař.

Velikonční nákup snadno a rychle

Připravte se na Velikonoce s La Bottega di Finestra. Potřebné suroviny a ingredience u nás seženete v té nejlepší kvalitě. Stačí vyplnit formulář a o všechno ostatní se postaráme my.

Romantika na talíři aneb Valentýn v La Bottega di Finestra

Láska prochází žaludkem, říká se. A my musíme jedině souhlasit. Ve dvou totiž chutná lépe a láska k dobrému jídlu spojuje. Přijďte se o tom přesvědčit a ochutnat naše speciální valentýnské menu.

Šéfkuchař Lukáš učí ve škole vaření Laboratorio!

Náš šéfkuchař, Lukáš Pocnar, vládne nejen kuchyni bistra La Bottega di Finestra, ale od října je také prvním lektorem nového formátu kurzu ve škole vaření Laboratorio. Ten dostal jméno "La Bottega představuje". Tento kurz dá návštěvníkům školy vaření Laboratorio možnost naučit se taková jídla, která vídají na menu v bistrech La Bottega. 

Vysvědčení je za dveřmi a my odměňujeme malé školáky dezertem donutello

Dneska nastal poslední den školní roku a zítra si do škol přijdou žáci a studenti pouze pro vysvědčení. Než se rozutečou směr prázdniny, letní dobrodružství a nové zážitky, připravili jsme pro ně ve všech bistrech La Bottega a bistru restaurace Aromi překvapení.

Máme nové menu!

Jaro pomalu a jistě přichází, ale my se ještě na chvíli zdržíme v zimě a hrdě vám předstauvujeme nové menu šéfkuchaře Lukáše Pocnara.