Přijďte ochutnat speciality šéfkuchaře Stefana Ciottiho

03. duben 2014

Vážení hosté,

naše škola vaření Laboratorio, Scuola di Cucina má pro Vás další specialitu! Pozvání od Riccarda Lucqueho přijal italský šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy, pan STEFANO CIOTTI. Tento odborník na slovo vzatý působil už při startu své kariéry vedle špiček v oboru a má zkušenosti s rozmanitými směry pohostinství od běžných italských restaurací z menších měst až po organizaci banketů a rautů pro tisíc osob. Šéfkuchař a ředitel nové restaurace Urbino dei Laghi představí svou kuchyni plnou inovací. Do jeho praxe patří jak přenášení zděděné tradice a autentické chutě, tak zavádění do jídelních lístků konceptu zcela přírodní pizzy.

Proto je nám ctí Vás oslovit s předstihem, abyste ve svém gastronomickém kalendáři měli zaznamenané dva termíny, které zase o kousek dál posunou Váš gastronomický přehled.

Přijďte zjistit, jak chutnají pokrmy z rukou držitele michelinské hvězdy.

Prohlédněte si nabízené menu a ochutnejte například nadívaného kohoutka či bramborové tortelli dle Stefana Ciottiho.

Prosecco di Valdobbiadene brut Quartese, Ruggieri

Salsiccia burger, chips alla liquirizia
Salsiccia burger, lekořicový chips
Prosecco di Valdobbiadene brut Quartese, Ruggieri

Uovo in crosta di pecorino, verdure alla bazana
Vejce v krustě z pecorina se zeleninovou "bazanou"
Verdicchio le Oche 2012, Fattoria San Lorenzo

Tortelli di patate, salsa pizzaiola
Bramborové tortelli s omáčkou pizzaiola
Il San Lorenzo Rosso 2001, Fattoria San Lorenzo

Galletto ripieno
Nadívaný kohoutek
Montepulciano d'Abruzzo, Emidio Pepe

Tiramisu al Baileys
Tiramisu s Baileys

Káva

 

Menu je pro Vás připravenou za skvělou cenu 3.200,- Kč a bude doplněno nabídkou italských vín z portfolia ViadelVino, které představí sommeliér Flemming Laugesen.

Těšíme se na Vás ve dnech 15. a 16. dubna 2014 od 19.30 na adrese:

Laboratorio, Scuola di Cucina, Krocínova 333/​3, Praha 1.

Počet míst je omezen, proto neváhejte své místo si zarezervujte co nejdříve na čísle 774 248 820 nebo na e-​mailu info@laboratorio.cz. Více informací najdete na stránkách školy vaření.

Těšíme se na Vás!

Stefano Ciotti, Riccardo Lucque a tým školy vaření