Máme nové menu!

13.březen 2017

Venku to již skoro vypadá, že začíná jaro, ale u nás v La Bottega di Finestra vládnou novému menu zimní tóny a hlavně maso. Okolo něj se točí vše a šéfkuchař Lukáš Pocnar je na to hrdý. V novém, stále ještě zimním menu, najdete hned několik druhů masa - kachní ve vývaru, hovězí krk v ragú, dančí v raviolách, jelení hřbet v úpravě sous-​vide. Je tedy jasné, že prim hraje zvěřina a červené maso. Ryby zastupuje mořský jazyk se šťouchanými fazolemi, lardem a nakládanými cibulkami nebo mušle sv. Jakuba se špenátovým pestem a domácími těstovinami.

Nezapomínáme ani na drůbež, těšit se můžete na naši vlastnoručně dělanou salsicciu z perličky, která se perfektně hodí k risottu se sušenými houbami nebo na roládu z křepelky plněnou bylinkovou nádivkou s kapustou a slaninou.

Přijďte ochutnat nové menu a vyzkoušet to nejlepší maso, které pro vás připravujeme s těmi nejkvalitnějšími italskými surovinami.